Jak wydać pieniądze jeszcze raz, czyli moda na cashbacki
Zbieranie punktów i wymiana ich na nagrody, cz też różnego rodzaju gadżety już nikogo nie dziwi. Dużym zainteresowaniem cieszą się także stałe rabaty, chociażby to było, tylko kilka procent.
2016-05-04, 18:20

Nowy portal, ciekawa sprawa

Z myślą o użytkownikach internetu oraz wielu znanych marek powstał nowy portal, dający zarobić oraz zaoszczędzić. Za każdą podjętą i zakończoną akcję zakupową, otrzymuje się tak zwany cashback. Czas jego realizacji zależy od sprawności obsługi, w danej branży i powiadomieniu wysłanym na portal. Zapewne wielu z nas ucieszy fakt, że można uzyskiwać stałe rabaty w znanych sobie firmach. Dzięki temu, zarobić można sporo, dość szybko i regularnie.

Weryfikacja telefonu, a pierwsze zarobki

Aby zarobić pierwsze pieniądze wystarczy wypełnić dane w profilu, po kliknięciu na PLN w prawym, górnym rogu, niezbędne jest podanie numeru telefonu komórkowego i kliknięcie „zweryfikuj” tam należy wpisać kod z SMS. Już po chwili, pojawiają się pierwsze pieniądze na koncie cashbackowym.

Dodatkowe możliwości – program rekomendacji

Program rekomendacji, zapewne ucieszy wszystkich działających w programach partnerskich, bo można zarabiać na polecaniu portalu swoim znajomym. Wystarczy napisać krótkie info i wkleić osobisty link na portale społecznościowe.

Jest jednak jeszcze jedna opcja, przeznaczona dla właścicieli firm i sklepów online. Na samym dole, znajduje się dział „współpraca”. Można dołączyć do platformy i umacniać swoją markę oraz zwiększać ilość zamówień. Przyznając odpowiedni rabat, a jednocześnie cashback.

Dołącz już teraz, zbieraj cashbacki