Czy można zarabiać przez Internet, kupując tylko potrzebne rzeczy?
Ze zwykłego konsumenta, czyli człowieka kupującego co chce i gdzie chce, wystarczy się zmienić w prosumenta, czyli człowieka, który kupuje co chce, kiedy chce, ale w określonych sklepach, które pozwalają na zarabianie na własnych zakupach. Jakie są modele biznesowe? Jest ich kilka, warto wiedzieć więcej, na ten temat, bo to się zwyczajnie opłaca.
2016-01-30, 12:47

Zarabianie na każdej transakcji

Dotyczy sklepów, które mają tak zwany program partnerski, ale uwaga musi to być program zarobkowy oraz polecany przez zadowolonych użytkowników w Internecie, kiedy firma jest dobra, to ludzie piszą o tym na wielu forach.

Zarabianie na każdej transakcji dotyczy nie tylko własnych zakupów, ale także wszystkich zakupów, które robią inni, po wejściu przez nasz osobisty link do polecania.

Dobry przykład:

Firma pozwala na osiąganie psozczególnych pułapów zysków oraz na dodawanie także swoich towarów i sprzedawanie ich, nie jest to jednak konieczne żeby zarabiać. Wystarczy tylko kupować oraz polecać sklep, aby osiągać zarobki.