Sprzedający Blog usługa dla Firm
Marzysz o blogu dla Twojej firmy, ale nie masz czasu go prowadzić? Czytaj dalej...
2020-10-22, 14:02

Postanowiłam się tym zająć zawodowo, bo wiem jak trudno bywa znaleźć czas, aby poświęcić go na długofalowe działania, kiedy wokół tyle się dzieje...

Prowadzenie firmy wiąże się z wieloma sprawami, konieczna jest przede wszystkim sprzedaż i dostarczanie odbiorcom, tego co dokładnie potrzebują. Te działania są jednak najważniejsze i dają się efekty od razu. Co innego prowadzenie bloga, który ma przynieść korzyści dopiero w przyszłym czasie.

Wówczas trzeba zdecydować, czym się zająć najpierw i wygrywa sprzedaż. A potem, no właśnie potem jest jeszcze życie rodzinne i inne sprawy, które są równie ważne w życiu, jeśli nie najważniejsze.

Na bloga nie wszystkim firmom wystarcza czasu, a poza tym to dość żmudne zadanie, wymagające zaangażowania, czasu, obróbki, tworzenia materiałów, ulepszania, poprawiania itp.

Z myślą o takich właśnie firmach stworzyłam usługę, która jest skierowana do firm, które chcą wspierać swoją sprzedaż, poprzez prowadzenie bloga, a dzięki niemu można pozyskiwać leady, a także zapytania od zainteresowanych.

W mojej usłudze, prowadzenia bloga dostarczam wiele, bo:

• 8 wpisów po 2000 znaków ze spacjami miesięcznie
  • Domenę, hosting i SSL
  • obsługę techniczną
  • możliwość uzupełnienia danych
  • wstawienie informacji "O nas"
  • wstawienie formularza kontaktu, na wskazany e-mail firmowy

Mam ograniczone moce przerobowe, dlatego ilość także jest ograniczona. Zamów swój blog firmowy już dziś i zaklep sobie tą usługę, a nie pożałujesz. Dzięki niemu zyskujesz swoje, prywatne miejsce w sieci Internet, stale aktualizowane.

Dzięki niemu zwiększysz sprzedaż w Twojej firmie, a także z każdym wpisem Twoja baza linków będzie się powiększać. A każdy nowy link w sieci, zwiększa dodatkowo potencjał Twojej sprzedaży, to jakby nowy, unikalny, mini sklep. Przez który potencjalnie zainteresowani użytkownicy, trafią właśnie na ofertę Twojej firmy.