Brylanty zawsze w cenie, kupuj zbieraj, albo sprzedawaj z zyskiem
Jak znaleźć prawdziwy brylant? Skąd dowiedzieć się, jakie są ceny? Co to znaczy czystość i klasa kamieni? Jak i gdzie kupić taniej, aby sprzedać z zyskiem? Mam odpowiedzi na te pytania, a także całą masę innych, przeczytaj uważnie ten tekst i dowiedz się, jak zostać gigantem brylantowym.
2016-01-17, 21:04

Najpierw rejestracja, potem pierwszy zakup

Po zarejestrowaniu się, dołącz do programu partnerskiego i wybierz pierwszy brylant dla siebie, potem go zamów i zapłać, otrzymasz zniżkę oraz... prowizję partnerską. Jak to zrobić właściwie?

Po rejestracji i kliknięciu w link potwierdzający, zaloguj się do swojego biura pratnera, a potem kliknij swój link w dziale >> dokonaj transakcji i zamów swój pierwszy kamień bogactwa, swój pierwszy brylant.

Poszerzaj swoją wiedzę każdego dnia

W panelu masz także materiały do pobrania, kliknij na ciemnej belce >> wparcie sprzedaży i pobierz sobie techniki sprzedażowe, pozyskiwanie klientów oraz analizję rynku. Najważniejsze są techniki oraz pozyskiwanie klientów, aby zacząć, natomiast wiedzę można poszerzyć czytając analizę rynku. Jeśli chcesz możesz najpierw zamawiać kamienie, a potem je odsprzedawać, to co zarobisz na prowizji to będzie Twój zysk.

Zarabianie w Internecie

Można prowadzić bloga na przykład o brylantach, inwestycjach oraz tworzyć instrukcję, podobną do tej, a w treści zamieścić swój własny link, który możesz pobrać w dziale >>> Pozyskaj kilentów i partnerów, to łatwe i wygodne, ale pamiętaj, że nie każdy człowiek, tak jak Ty doskonale radzi sobie w internecie, zatem lepszym rozwiązaniem może okazć się działanie i w sieci, i "w realu", czyli zakup kamieni.