Program partnerski dla ambitnych, sposobem na zwiększenie sprzedaży
Jeśli masz serwis internetowy skierowany do osób sprzedających w Internecie produkty lub usługi... Może się okazać, że stworzenie programu partnerskiego dla Twojej firmy jest korzystnym rozwiązaniem. Nie musisz robić tego sam, my możemy przeprowadzić Twoją kampanię i rozliczyć partnerów, którzy sprzedadzą Twoje usługi.
2015-12-10, 10:24

Zarabiaj polecając nasz program właścicielom polskich e-biznesów

W polskiej Sieci programy partnerskie stają się z dnia na dzień coraz bardziej popularne. Właściciele e-biznesów już teraz dostrzegają korzyści płynące z posiadania własnego programu...

...zaś nasz program jest rozwiązaniem, którego szukają: z jednej strony wygodnym i szybkim, z drugiej - oferującym Sprzedawcy naprawdę duże możliwości.

Wysokie, wieczne prowizje - nawet 200 złotych za jednego poleconego Sprzedawcę!

Otrzymasz 20% prowizji od kwoty rocznego abonamentu opłaconego przez Sprzedawców, których polecisz.

Prowizja od opłat abonamentowych poleconego przez Ciebie Sprzedawcy jest wieczna, tzn. naliczana tak długo, jak długo Sprzedawca ten korzysta z nasz program a. Kiedy Sprzedawca opłaci abonament za drugi rok korzystania z nasz program a, otrzymasz prowizję ponownie; tak samo za trzeci, czwarty i kolejne lata.

Indywidualne podejście do każdego Partnera

Program partnerski nasz program a jest nastawiony na jakość, nie na ilość. Zastrzegamy sobie prawo do odrzucania zgłoszeń wedle własnego uznania. Pamiętaj, że aby móc promować nasz program a dla Sprzedawców, musisz prowadzić serwis internetowy skierowany (częściowo lub w całości) do właścicieli e-biznesów.

Kiedy już zaakceptujemy Twoje zgłoszenie, omówimy z Tobą szczegółowo plan współpracy. Wysłuchamy uważnie Twoich propozycji i podzielimy się z Tobą swoimi. Oczywiście masz w działaniach promocyjnych wolną rękę i nie musisz konsultować z nami każdego ruchu, jednak nasza wiedza i doświadczenie w temacie mogą się okazać bardzo przydatne.

To samo tyczy się materiałów marketingowych - reklam graficznych, tekstowych itd. Wspólnie zastanowimy się, jakie materiały możesz wykorzystać przy promocji nasz program a i wspólnie je opracujemy.

Zgłoś się już teraz!